DP1400 Sayısal DMR El Telsizi
4 Eylül 2023

DP1400 Sayısal DMR El Telsizi

Teknik Detaylar

Frekans Aralığı VHF (136-174 MHz); UHF (403-470 MHz)
Güç Kaynağı 7.5V (Nominal)
Kanal Sayısı 32
Batarya Süresi (05 05 90) 5 – 25 saat
Ses Çıkışı 0,5 W (Dahili)
Güç Çıkışı U1 ila 5W (VHF)
1 ila 4W (UHF)
Tuş Takımı Yok
Ekran Yok
Programlanabilir Butonlar Var
Sistem Tipi Konvansiyonel, TDMA
Sayısal Teknoloji Evet
IP Su ve Toz Koruma Standardı IP54
Standart Garanti Süresi 2 Yıl

Özellikler

Çalışma Modu Analog ve sayısal çalışma modlarının yanı sıra yakın kanal röle modu ve Motorola IPSC geniş alan uyumluluğu ile ihtiyaç duyduğunuz haberleşme platformunu kullanabilirsiniz.
Aynı Anda İki Kanal Avantajı Arama kapasitesini artırmak ve lisans maliyetlerini azaltmak için 2 slot’lu TDMA DMR standardının gücünden yararlanın.
Batarya Seçenekleri Yapılan batarya seçimi ile 25 saate kadar konuşma süresi sağlayan MotoTRBO DP1400 el telsizi, değişen çalışma koşulları ve kullanım gereksinimleriniz doğrultusunda ihtiyacınız olan özgürlüğü sunuyor.
Çalışan Güvenliği Düzenli olarak kullanıcıdan telsizde bir düğmeye basmasını isteyerek tek başına çalışanları koruyan “Yalnız İşçi” moduna ilave olarak acil durum gönderme butonu ve hazır yazılı mesaj iletimi özellikleri ile bir yandan acil durumlarda kullanıcılarını güvenceye alırken, diğer yandan zorlu koşullarda iletişimin hızını artırarak müdahaleyi kolaylaştırıyor.
Geniş Aksesuar Portfoyü Farklı kullanım alışkanlıklarınız ve ortam gerekliklerine uygun geniş aksesuar portföyü ile sizi tam destekliyor.